Назад до Началната страница

Отзиви

В момента в който реших да купя апартамент, знаех, че ще използвам услугите на дизайнер. След дълго проучване сред приятели, познати и Интернет се спрях на студио за интериорен дизайн МОМИ Студио. Заданието ми към тях не беше леко, исках нещо класическо, но и модерно, нещо изчистено, но и шик. Моми Студио ме усетиха по-добре от самата мен. С тяхна помощ и с неуморимата им работа, нещата се случиха. Препоръчвам горещо и всички подизпълнители, с които работи студиото от ремонтната бригада, през различните фирми доставчици, до мебелната фирма, с които те работят. Сега имам дом, за който винаги съм мечтала с дизайн удовлетворяващ моя суетен и претенциозен вкус и с усещане за невероятен комфорт, уют и топлина! Щастлива съм от финалният резултат на апартамента, който Моми Студио кръстиха "BUMBU"!

доц. д-р Свитлана Бачурска

Собственик на интериор "BUMBU"

Решихме да потърсим професионалната помощ на студио за интериорен дизайн на апартамент "Антрацит", когато строителят ни попита къде ще се оставят изводи за вода и къде ще се поставят ключове и контакти, въпроси на които не можехме да дадем отговор. Избрахме Моми Студио, защото бяхме запленени от дизайна на бистро "Салонъ", и защото в тяхното портфолио всички интериори бяха различни, очевидно предназначени за собственика им, а всеки един от тях - изискан. Везните в тяхна полза наклони още повече излъчването на дизайнера Тони Саранеделчева. Макар да имахме визия за жилището, тя беше обща и някак хаотична. С удивителна лекота Моми Студио ни усетиха, "вградиха" ни в интериора, като не направиха компромис с чувството си за естетика, и превърнаха апартамента в наш дом - дом с дух, без все още някой да е живял в него и да е оставил белега си. Дом, в който има всичко необходимо за пълен комфорт, без нещо да е излишно. По време на извървения заедно с Моми Студио път, което за нас беше вдъхновяващо и вълнуващо преживяване, ни се разкри защо всеки един от техните проекти е възхитителен, а именно заради емоциите, любовта и страстта, които влагат не само в процеса на създаването му, но и при неговата реализация. За нас беше удоволствие да се оставим изцяло в техните вещи ръце.

Дора и Марин

Собственик на интериор "Антрацит"

Изразяваме искрена благодарност към екипа на Моми студио за усилията и времето, които положиха при проектирането и реализирането на проекта „Градски модернизъм“. Те спечелиха нашето доверие още от първата ни работна среща, с професионализъм, оптимизъм и спокойствие. Оценяваме желанието, гъвкавостта и всеотдайността им във всеки един детайл създаден от тях. Тяхната неизчерпаема енергия и творческа всеотдайност допринесоха домът ни да се превърне в сбъдната мечта. Усещането за топлина и уют, което всяко кътче от нашия дом излъчва, е неописуемо. Те създадохте фонтан от положителни емоции и радост. Всеки наш гост е възхитен от работа на Моми Студио по апартамента ни. Получихме индивидуален подход и вникване към всички наши хрумвания и тяхното доразвиване. С екипа се работи бързо и стегнато. През цялото време чуваха нашите желания, колкото и смели да бяха и работиха със страст и отговорност. Разработиха варианти и алтернативи и бързо успяха да изградят доверие. В студио за интериорен дизайн Моми Студио получихме пълен набор от възможности, с които открихме решението, което търсихме, получихме безценни насоки и идеи във всеки етап от реализацията – от разположението и функционалността до цветовия синхрон и малките детайли, с които да се създаде мечтаният уют и атмосфера. Очакванията ни бяха оправдани! Благодаря Ви от сърце!

И.С.

собственици на апартамент "Градски модернизъм"

Със съпруга ми бяхме избрали новото ни жилище - мезонет в кв. „Кръстова вада“. Семейството ни е от двама възрастни, дъщеря на 10г, син на 3 г, куче (4кг) и котка (5кг), а жилището е 75 квадрата чиста жилищна площ и няма почти стаи (освен банята) с прави ъгли. А моите желания са големи, голяма П- образна кухня, маса за 6 човека, диван, на който да се побира цялото семейство без да си пречим, да има много шкафове за съхранение, да бъде светло, просторно, уютно и да влезе в рамките на ограничен бюджет, а срокът на изпълнение да бъде 6 месеца. Ето тогава се появи Тони и Моми студио. Тяхното предложение включваше обръщане на функционалните зони зададени по архитектура. В дневната, да се разменят местата на кухнята и меката мебел, което в превод означаваше - обръщане на канализация и електро. Спалнята да стана детска, а детската спалня.. Със съпруга ми се чудихме дали да предприемем подобно приключение, но всичко изглеждаше много логично, включваше желанията ни и решихме да действаме. Моми студио бяха с нас през целия път, въпреки че работихме с различни от техните майстори. Когато стигнахме до декорациите, Тони избираше с нас, за да може всичко да е съобразено и свързано в отделните помещения. Твърдото 'не' за някои мои желания и топлото 'да 'за експериментите, които предлагах, бяха винаги аргументирани и надграждащи от страна на Тони. Така се учех и аз от нея. Не й се свидеше да споделя знания. Аз през цялото време имах усещането, че за нея и екипа на Моми студио е важен крайния резултат - да бъдем доволни и щастливи в жилището. Веднъж я чух тя да казва - "Взехме му душата на този апартамент"... Истината за мен е, че екипа на Моми студио даде душа на дома ни, душа, която беше нова и светла. На финала всички желания ни бяха изпълнени. Жилището има по една част за всички нас - родителите сме щастливи в нашия кът, децата въпреки половата и възрастова разлика имат своите кътчета в детската, а цялото семейство има простор в 25 квадрата дневна с огромна кухня, маса за 6 човека, и диван, където всички (и кучето, и котето) се наслаждаваме на семеен филм. А Тони, тя не само ни сътвори място за семейство, а ни даде и нови мечти, като ни показа изкуството на Евгени Иванов. Негови фотографии красят стените на дома ни. И днес, 5 месеца от както живеем в дома ни, оценявам практичността на дизайна и простотата на красотата, която виждайки на снимките си казах: "Еха..това ли е наистина нашия дом? Та той е станал, като от списание" Благодарим ви, екип на Моми студио!

Веселина П.

Собственик на апартамент, мезонет в Кръстова вада

Професионализъм! Проектът за интериора на апартамента ни "Пастелно", който направиха от Моми студио, изгради нашия ДОМ. Цялостната идея, която слива помещенията като едно цяло създава усещането за спокойствие. Вниманието към всеки един детайл прави изпълнението на проекта лесно и достъпно. Успехът на Моми студио се доказва с това, че сега, след като живеем в този дом, уютът му ни кара да се прибираме с радост и очакване за пълноценна почивка и топли чувства. „Пастелната“ река, която ни „залива“ още от входа, отмива напрежението натрупано през деня. Това е като приказката за златната и черната река, но нашата "река" те прави не лош или добър, а спокоен и обичан. Ако човек иска да превърне жилището в дом, му е необходимо любов и помощта на Моми студио – те с желание и търпение ще го сътворят!

Мария Г. 

Отзив от собственик на апартамент "Пастелно"

Веднага след закупуването на инвестиционен имот, с цел отдаване под наем на Airbnb, започнахме да търсим интериорен дизайнер. След подробно преглеждане на работата на дузина софийски интериорни студиa се спряхме на Моми студио. Изборът бе по-скоро лесен, тъй като работата на Mоми студио  бе несъмнено най-интересна и открояваща се, а отношението топло и лично, сякаш работят по свой, личен проект. Проектът бе предизвикателство заради малките стаи с неправилни форми, както и защото бе първи подобен опит за нас самите. Въпреки трудностите, Mоми студио успяха да уловят безпогрешно нашето разбиране за неповторим интериор. Що се отнася до функционалните решения - там те разгърнаха истинския си потенциал, оползотворявайки пространството по най-оптималния начин. Повече от щастливи и горди сме с избора си на Моми студио, както и със завършените апартаменти "В сърцето на града I" и "В сърцето на града II" .

Радостина и Никола

Отзив от собственици на апартаменти "В сърцето на града I и II"

Искам да споделя чувствата, впечатленията, емоциите и опита, които съпровождаха целия процес по преобразяване и обзавеждане на жилището "Разказ в геометрии". За мене домът е моята крепост. Освен това е важна обстановката, предметите с които съм заобиколена. Уюта, топлината и красотата са водещи. След като реших да направя основен ремонт на апартамента си започнах да следя различни сайтове за обзавеждане. Доста неща ми харесаха, като отделни елементи и визия. В крайна сметка реших, че въпреки, че знам какво ми харесва, нямам представа т дали съчетанието на отделни хубави предмети, ще доведе до желания резултат. Осъзнах че красивите предмети биха могли да се „карат“ помежду си, ако не са в правилна комбинация. Така изкристализира решението ми да дам тази задача в ръцете на професионалист в тази област. Интернет пространството изобилства от интериорни дизайнери. Кой да изберем? След дълго търсене ми направи впечатление, че повечето проекти са хубави, модерни, но еднотипни – направени като по шаблон. Именно разнообразието на стилове, индивидуалното излъчване на всеки проект ме накара да избера Антония Саранеделчева, Моми студио, защото отговаряше на моите представи за професионалист със собствен стил, но пресъздаващ красотата и хармонията, според вкусовите предпочитания на клиентите си. В процеса на взаимоотношенията ми с нея осъзнах и се научих на много неща. Първо на доверие. Без него е невъзможно да бъде осъществен целия замисъл на проекта. Всеки си мисли, че се доверява, но на практика се опитва да променя някои неща, с които в крайна сметка може да навреди единствено на себе си. Защото проектите,  които Антония изготвя са като пъзел. Ако махнеш дори едно парче картината е незавършена. Всяко нещо всеки един детайл, предмет, форма, цвят са част от единна и цялостна композиция. Изключително важно е нищо да не бъде променяно по време на самото изпълнение на проекта. Всеки си мисли, че разбира от мебелировка, обзавеждане, разположение на мебелите и комбинация на отделни форми, материи и цветове. Повярвайте това е пълна заблуда. Затова е много важно да се доверите на дизайнера си и да го слушате, защото той е професионалист по красотата. Това мое мислене е в резултат от пътя,  който извървяхме с Антония в процеса на преобразяване на жилището ми. Накрая осъзнах, че всъщност тя е човека сътворил моята красота.  Впечатли ме големия професионализъм и усета и по отношение на моите представи за красота. Взаимоотношенията ми с нея ме развиха и обогатиха като човек. Научи ме на толкова много неща, които си въобразявах, че знам. Ако мога да върна всичко назад бих направила следното: 1.      Бих се доверила отново напълно и изцяло на професионалист по интериорен дизайн – Антония Саранеделчева. 2.      Бих предвидила поне пет месеца за реализицията на проекта – ремонтни дейности, обзавеждане и накрая, но не по важност – избор на дамаски и аксесоари за дома. 3.      Хората които ще изградят основните инсталации като ВиК, ел., които ще ремонтират дома ви трябва внимателно да бъдат подбрани и контролирани ежедневно. Защото техните грешки в голяма степен могат да съсипят страхотен замисъл на проекта. Ежедневен контрол над майсторите, които извършват строителните дейности.  Много от тях имат самочувствието, че могат в движение да променят нещо от проекта на дизайнера или да се опитат да предложат други решения, защото щяло да бъде „по-добре“. Не ги слушайте – питайте дизайнера си за всяка една, дори дребна промяна която смятате да направите. 4.      Внимателно избиране на мебелна фирма – коректна, точна, с високи стандарти на изпълнение. Тук отново е най-добре да послушате вашия дизайнер, защото той има дългосрочно изградени отношения с подизпълнители. Иститските професионалисти, които държат на името си и на качеството на изработката си няма да ви обещаят нереалистични срокове единствено за да не ви загубят като клиенти. Не, че има идеален ремонт. Дори да бях направила всичко това, което написах по-горе, винаги изникват непредвидени ситуации. Мога да кажа едно със сигурност, доволна съм на 100% от дизайнера си, това е най-правилния ми избор в цялостния процес по преобразяване на жилището ми. Крайния резултат е  зашеметяващ, единствено заради прекрасния проект на Антония Саранеделчева. Защото проекта е много повече от разполагане на мебели в помещения с различни размери.  Проекта е една цялостна композиция, в която хармонично се преливат различни елементи, форми, цветове, визия, които превръщат отделните помещения  в едно цяло, всичко това водещо до наслада на сетивата. Проекта не е просто чертеж, а творчество, затова за изработването му трябва време. Осъзнах, че дизайнера е художник, твори красота - функционалност, удобство, хармония и създава емоции!

Боряна А. 

Отзив от собственика на апартамент "Разказ в геометрии"

Известно време след като си закупих апартамента, се опитвах сама да измисля обзавеждането му. Разглеждах списания, сайтове в интернет. Дори се обърнах към мебелна фирма, която да изработи проекта за дневната с кухненския бокс (фирмата предлагаше такава услуга). Все нещо не ми допадаше, отхвърлях всички идеи включително и моите собствени. Допълнително ме затрудняваше и факта че често пътувах и все не можех да отделя достатъчно време за да потърся човек който да ми помогне. С Тони ме запозна мой приятел. Точно по същото време той също обзавеждаше апартамента си. И така, срещнахме се и поговорихме. Още в самото начало вътрешно бях сигурна че съм попаднала на правилния човек. Имах пълно доверие на Тони и не останах разочарована. Когато ми показа проекта веднага го харесах, имах усещането че точно така съм искала да изглежда обзавеждането ми. Независимо малката площ на жилището, всичко изглеждаше толкова просторно, светло, леко, усмихнато. Различно от всяка моя досегашна представа. И не на последно място уютно, моето уютно местенце! Създава ми толкова приятно настроение. Учудих се как само с няколкото думи които бях казала на Тони за това какво искам, тя успя да пресъздаде моите мисли и усещания. Излишно е да споменавам че по време на целия процес Тони бе неотлъчно до изпълнителите. Всеки детайл беше изпипан по начина по който го бе замислила. И се получи прекрасно! Благодаря ти Тони! Не спирам да те препоръчвам на познати и приятели. Смятам че взаимното доверие е много важно във всеки процес, взаимоотношения, бизнес. И когато то е налице резултата е страхотен, такъв който удовлетворява и дизайнер, и изпълнители и най вече мен, собственика на апартамент "Цветно".

Т. Панджерова

Отзив от собственика на апартамент "Цветно"

Харесах работата на Антония Саранеделчева от предишен нейн проект, който бях видяла в интернет, и още преди да я срещна вече знаех, че тя ще бъде моя дизайнер. Търсех в моето кафене "Старият град" да бъде застъпена не само носталгията (дори това беше работното заглавие на проекта) и любовта към един град, но всичко това да бъде пречупено през модерността и необходимостта да създадем една много човешка, много топла, креативна и творческа атмосфера! Антония съчета всичко това в едно и проектът се получи! При нея дизайна идва с една женственост и мекота, от която имах нужда за да изразя и себе си в това място! В тоя смисъл двете се допълнихме и определено смятам, че резултата надмина очакванията ни. Получихме исканото от нас съчетание на цветове, светлини и гами, поднесено с нотка интимност и интелектуално намигване! Благодаря ти, Тони! Видин също трябва да ти бъде благодарен, затова че вложи освен своя професионализъм също така и душа и сърце и заедно сътворихме едно прекрасно място, което грее като перла в короната на любимия ми град! 

Ирена Александрова

Отзив от собственик на кафе салон "Старият град" гр. Видин

Почувствах, че това е моят дом, още щом видях проекта на апартамент "Нюанси"! Дълго обмисях идеята да се доверя на професионален дизайнер  за интериора на жилището ми, защото вече имах опит с обзавеждането на един апартамент и бях наясно колко много енергия и усилия изисква това. Резултатът не винаги е търсеният! Така още преди закупуването на това жилище се впуснах в търсене на подходящ интериорен дизайнер. За съжаление бях разочарована от еднообразието на идеи и монотонността в интериорите, които срещах навсякъде. И  тогава случайно забелязах снимки на един проект, изготвен от Антония Саранеделчева. Веднага ме грабна чувството за уют и топлината, която се излъчваше от тях. Когато разгледахме с нея апартамента, блокът все още се строеше и процесът по обзавеждане отне малко повече от желаното време, но резултатът си заслужаваше напълно! Сякаш тя разбираше какво искам и го визуализираше, преди да го изрека. Мнозинството от идеите й ме грабнаха с вниманието към детайла и прецизността при преценка за звученето на всеки елемент като част от една цяла идея. Тя ми даде дома, за който мечтаех, без напрежението и трудоемкостта, които съпътстват процеса по обзавеждане. Благодаря й за това!

Е.К.

Отзив от собственика на апартамент "Нюанси"

 Бихме искали от сърце да споделим нашето невероятно впечатление от дизайнер Антония Саранеделчева от реализацията на кафе "Флора". Преди да изберем на кого да възложим проекта на кафенето ни, разгледахме стотици интериорни проекти в интернет, на различни дизайнери и архитекти. Случайно попаднахме на работите на Антония Саранеделчева. От стартирането на проекта до самия му край и се доверихме изцяло. Резултатът не закъсня и мечтата ни се сбъдна! Целият екип на заведението изказва най-искренна благодарност и пожелава още много професионални и лични успехи на дизайнер Антония Саранеделчева!

Станислава и Димитър Новакови 

Отзив от собствениците на кафене "Флора" гр. Кюстендил

Харесахме апартамент "40° Географска ширина" още щом го видяхме. Имаше всичко, което търсехме – пространство, много светлина, голяма тераса, прекрасна гледка... Нямахме търпение да се нанесем и да заживеем тук.Тъй като не беше първият апартамент, който обзавеждаме, решихме, че ще се справим сами. Но когато започнахме да обсъждаме какво и как да направим, разбрахме, че този път трябва да е различно. От една страна, защото този апартамент беше специален, от друга, защото нямахме цялостна идея и все нещо не ни достигаше да кажем „Да, това е!“Решихме да се обърнем към професионалист – интериорен дизайнер. Наши приятели ни препоръчаха Тони и още при първата среща тя успя да ни „усети“ като хора, а в последствие и да предаде това усещане и енергията ни на целия интериор.Има нещо много важно, когато решиш да наемеш интериорен дизайнер: трябва да можеш да му/й се довериш напълно, да се „отвориш“ за решенията, които ти предлага, дори и да имаш някакво предварително мнение, защото в крайна сметка цялостният краен резултат ще те изненада с начина, по който е оползотворил пространството, с цветовете, които e използвал (повярвайте ми, никога не сме си представяли жълто в интериора си!), с функционалността и цялостното усещане!Точно благодарение на симбиозата, която успяхме да постигнем между нуждите и желанията ни и идеите на Тони, жилището ни се превърна в уютен дом, който винаги е пълен с гости, които не искат да си тръгнат. И всеки от тях казва, че това, което го привлича, е усещането за добра енергия, която чувстваш още от мига, в който влезеш вкъщи.

Мария и Драго

Отзив от собствениците на апартамент "40° Географска ширина"

Пътищата ни с Тони се пресякоха случайно, но за мой късмет навреме! Етапа на проектиране бе истинско удоволствие за мен. Тони успя да развие няколко първоначални идеи за разположение до съвършена комбинация от функционалност и естетична изтънченост в проект "Планинска мансарда". Младият и дизайнерски дух се пребори, със закостенялата мисъл и зле прикрита некадърност на родния строителен предприемач, и сътвори проект на които мнозина биха завидели. Благодарен съм на Тони за нейната всеотдайност. Работата и показа, че инвестирайки доверие в млад и градивен дизайнер притежаващ солидна подготовка, ще получите резултат надминаващ очакванията ви. На всички четящи тези редове препоръчвам горещо да се доверите на дизайнер Антония Саранеделчева (Тони) за вашите проекти защото съм уверен че ще получите висококачествена работа в съчетание с коректно и искрено отношение.

Николай Чолаков

Отзив от собственика на проект "Планинска мансарда"

Убедила съм се от личен опит, че в живота на всеки от нас идва момент, когато отнякъде, по различни причини, бавно и постепенно, но и настойчиво се загнездва желанието за цялостна промяна. Било то в личен или професионален план. Такъв беше и моят случай. Реших коренно да преустроя жилището си, за да създам уют и функционалност, а те определено му липсваха. И тук се сблъсках с първата трудност: липсваше ми каквото и да е пространствено виждане, а възприятията ми за естетика в дома се свеждаха до масовото производство в популярните мебелни магазини... Тогава, съвсем „случайно“ (а всъщност никога, нищо случайно не се случва), ми предложиха да разгледам работата на Тони и нейните завършени вече проекти като интериорен дизайнер на Моми Студио. Малко е да кажа, че бях грабната от първия миг - тя наистина създаваше вълшебства. Но и веднага сложих спирачка: „Това не мога да си позволя, не ми се вярва, че от неугледните две стаи, с които разполагам, е възможно да се създаде подобна прелест...“ И въпреки това, нещо продължаваше да ме чопли: „Обади се, обади се!“. Накрая се престраших, а Тони ми отговори веднага. Скоро след обаждането ми, тя дойде на място за снемане на размери и първите снимки. Започнахме да обсъждаме подробно всяка част от проекта: строителна, електро, ВиК, до последния детайл. Отзоваваше се на всеки мой въпрос, по всяко време, а като работещ човек, често имах възможност да говоря с нея чак след като приключех с останалите си ангажименти за деня. Когато дойде време за цветовите решения, на мен ми се сториха твърде смели. Няма да забравя как й казах: „Тони, аз не обичам зелено, а то ще присъства навсякъде“. Тогава разглеждахме мостри от дамаски, показваше ми промени от каталози, но аз си знаех моето: „Не обичам зелено“. Междувременно, неизменно възникна въпросът за бюджета. Като жена, която никога не се е занимавала самостоятелно с ремонти, не бях предвидила всички разходи и на моменти бях готова да се откажа. Тони отново ми помогна със съвет какво мога да отложа и с кое не трябва да правим компромиси. Накрая просто й се доверих. И тогава моята приказка започна. Резултатите говорят сами за себе си – към тях няма какво да добавя. И двамата със сина ми имаме и лично, и общо пространство, а уютът, който бе създаден, ни кара да се връщаме с нетърпение вкъщи. Но най-важното е, че аз отдавна не съм клиент. Чувствам се като приятел, към когото се проявява разбиране, уважение и най-вече – търпение. И винаги мога да разчитам на това. За което мога да кажа единствено: „Благодаря за реализацията на апартамент "Ноктюрно"! И ако отново ми се наложи отново да обзавеждам жилище, без колебание бих го възложила на Тони!

Пламена Кръстева

Отзив от собственика на апартамент "Ноктюрно"

След закупуване на жилището ми се колебаех, как бих искал да го обзаведа, какви цветове и стил да бъде. Мой познат, ме наведе на мисълта, че би било добре, вместо сам да търся правилните отговори, да се обърна към интериорен дизайнер. Самият той беше запознат с работата на Тони и ми предложи да ни срещне.Аз първоначално се колебаех, не знаех какво да очаквам. Дали ще мога да си го позволя, дали ще мога да се сработя с един напълно непознат човек и да му се доверя. Задавах си въпроси, като: Ще ми отнеме ли повече време сам да се справя или ще е по-бързо, ако наема дизайнер? След всички тези мои мисли, реших да направим среща и да поговорим за евентуална бъдеща работа. По време на срещата, Тони ми разказа за етапите на работа, през които минава всеки един проект. Аз почти нямах идея как да се случат нещата, но очаквах като краен резултат да имам хубаво и приятно жилище, в което човек да може да си отпочине от напрегнатата работна седмица. Желаех, когато се прибера в дома си, да усещам приятна атмосфера и да се наслаждава на нея с любим човек. Сега от дистанцията на времето, и след реализацията на апартамент "Афро фюжън", мога да кажа отговорно, че един истински професионалист спестява много ценно време, а естетическия и функционален резултат е в пъти по-добър от случаите, в които човек сам се заема с това! Освен това е изключително приятно да се работи с Тони, която разбира от работата си и я върши с много отдаденост. Не на последно място тя е честен и изключително отговорен човек. Благодаря ти Тони! Пожелавам ти, бъдещите ти клиенти да ти се доверяват изцяло!

Николай Найденов

Отзив от собственика на апартамент "Афро фюжън"

  В живота си винаги съм знаела какво искам, към какво се стремя и какви резултати очаквам на финала...Така беше и с преобразяването на 47 кв.м. гола площ в една цветна приказка апартамент "Кокетно"! Последните години, когато попадах на различни статии в Интернет или списания за интериор, много се впечатлявах именно от „Провансалския стил, който носи усещане за свежест, уют и спокойствие. Аз имах нужда точно от това, когато се прибера след напрегнатият ден – да потъна в уюта на собственият си дом. Още преди да намеря точното жилище, знаех че ще имам нужда от професионална помощ. Идеите ми бяха в главата, но аз съм перфекционист и като такъв знам, че за всяко нещо си има точният човек. Открих го в лицето на Антония Саранеделчева - Моми студио.   Година преди това се запознах с нейна работа по апартамента на моя позната – останах възхитена! Разгледах и останалите й проекти и вече бях сигурна, че когато ми потрябва такъв човек – то ще бъде тя! След време, когато имах собствено жилище я потърсих. Уговорихме си среща. Притеснявах се малко как ще реагира на идеите ми, но след като й разказах какво искам, тя много се въодушеви. В началото нагласите ми бяха едни, че нещата ще се случат много бързо, но след време се уверих, че всеки процес изисква време. Като човек, който е много зает в ежедневието си, за мен беше много важно някой друг да се занимава с всичко. Аз само да поглеждам вечер, да коментираме, а за детайлите да разчитам изяло на професионализма. Не сбърках – тя и екипът й са професионалисти, които изпипват всеки детайл! Тони превърна мечтите ми за моя интериор в осъществена реалност, за което искрено и БЛАГОДАРЯ!!!

Цветелина Башева

Отзив от собственика на апартамент "Кокетно"

Оставете своето мнение за momistudio.com на нашата Facebook страница!

loading...