Портфолио

Офисът на Моми студио

Фаза на изпълнение: реализиран, обекта е заснет от фотограф Евгени Иванов
Характеристика: площ - 93 m2

Проектирането на интериорният дизайн на офиса на Моми студио беше много отговорна задача, която решихме с лекота. В него ние показахме това, което е еднa от най-силните страни на студиото ни, а именно да създаваме атмосфера.

Идеята за светлината, в пространството е водеща. Завършеният цялостен бял обем на всяко едно помещение на чийто фон ясно изпъква всяка една мебел. Контраста на черното и бялото в комбинация с няколко цветни акценти от текстила на мебелите, и разбира се вечното присъствие на дървото. Това е категоричната схемата по, която работихме проектирайки офис ни.

Един от любимите ни детайли и провокация към нашите клиенти е „кривия килим“, който започва от входното пространство и „изтича“ по стената на съседното помещение. Друг съществен елемент по стените са художествените фотографии на архитектурни детайли от Европа на фотографа Евгени Иванов.

Атмосферата и емоцията, която носи пространството ни е заредена с творческа енергия, баланс, но и известна доза нестандартност. Резултатът от  нашата работа, можем да обобщим с думите, офисът на Моми студио е мястото за идеи и вдъхновени разговори!