Портфолио

Апартамент "Цветно"

Дизайнер: Антония Саранеделчева
Фаза на изпълнение: реализиран, обекта е заснет от фотограф Яна Блажева
Характеристика: площ - 45 m2
Инвеститор: частно лице
Местонахождение: гр. София, кв. "Гео Милев"

Студиото проектира апартамент с малка площ за жена, която води съвременен и динамичен начин на живот. Идеята в съзнанието на дизайнера е отключена само от едно изречение от страна на собственичката "Обичам цветовете"!

Идеята винаги се ражда като игра на въображението. Подобно на пъзел и лего, чийто части се подреждат и се образува завършения образ. Точно детайли от тези игри са намесени в дизайна на пространството на дневната зона. В стенната композиция, ТВ шкафа, кухненският кът. Дори композицията от картини на стената, нарисувани специално от художничката Калина Тонева, по идея на дизайнерката преливат една в друга, като нареден пъзел. Леко, въздушно, за да отваря пространството, но с цветни акценти, за да създаде характера на дневната е решението на студиото за този апартамент. "Заиграването" продължава и в коридора, като плавен преход към спалнята.

Атмосферата в спалнята е с по-будоарно и лично излъчване. Място, където собственичката с удоволствие би релаксирала и ще чете любимата си книга...