ПЪРВО МЯСТО, "ИНТЕРИОР НА ГОДИНАТА" 2017 на сп. "НАШ ДОМ"

31.10.2018

На 24 Октомври 2018 г. в СГХГ бяха връчени наградите в конкурса "ИНТЕРИОР НА ГОДИНАТА" 2017 на сп. "НАШ ДОМ". В конкурса участваха всички интериори, които са реализирани през изминалата 2017 година, като от тях само 10 проекта биват номинирани, сред които е и интериорен дизайн на Моми Студио. Класирането и избора на победител се осъществява чрез гласуване от жури и от публиката. Класирането и избора на победител се осъществява чрез гласуване от жури и от публиката, която от своя страна има право да даде своя вот от Януари до Октомври 2018 година.

За нашия екип беше изключително приятна изненадата, когато съобщиха, че именно нашия проект на апартамент "Разказ в геометрии" печели ПЪРВО МЯСТО - награда на читателите в категория "ЧАСТНИ ИНТЕРИОРИ"!

Искаме да благодарим на всички читатели на списание "Наш Дом", които са дали своя глас за нашия интериор. За нас е изключителна чест и сме изключително радостни от вашето признание и ще продължаваме да работим и проектираме интериорния дизайн така както го разбираме, а именно "домът е такъв, какъвто е човека".